KOTIOKSANI

Istahda ajatusteni siiville

Olen pienestä pitäen kirjoittanut paljon, milloin pieniä kokonaisia “teoksia” kansikuvineen ja takakannen teksteineen, milloin toimittanut omia lehtiä ja aloittanut romaaneja, jotka ovat saaneet vaikutteita lukemastani kirjallisuudesta – ja jääneet kesken, ehkä liian kunnianhimoisina töinä ilman suunnitelmaa juonen kulusta.

Viitisentoista vuotta sitten kokosin teksteistäni, piirroksistani ja maalauksistani kurssityön “Nostalgiamatka itseeni kirjallisen ja kuvataiteellisen tuotantoni kautta 1974-1984”. Nyt jatkan tuota matkaa ja kokeilen rajojani kirjoittajana. Ammennan kotisivujeni teksteihin jotain teinivuosistani, jotain elämänmuutoksestani ja alanvaihdosta. Kirjoitan siitä, mikä minulle tuottaa iloa ja ehkä siitäkin, mikä välillä surettaa tai mitä hämmästelen, mitä olen oppinut ja mitä vielä haluan oppia. Minulla ei ole valmista suunnitelmaa, on vain ajatus reitistä, jolle haluan lähteä seikkailemaan. Pääkopassani ovat polkumerkit, mutta saatan muuttaa mieltäni kesken matkan ja valita toisen reitin.

Toivon, että liityt seuraani seikkailemaan ja viihdyt seurassani. Annathan rakentavaa palautetta, jotta kehittyisin kirjoittajana.

Ole hyvä, istahda ajatusteni siiville.

Minnakaarina